Oude vloer kopen

Een houten vloer kan volledig naar je wensen worden gemaakt. Door het toepassen van bepaalde technieken zoals roken, schuren, schaven, beitsen, branden en oliën kan de kleur van de vloer worden beïnvloed. Het hangt van de houtsoort af wat het effect van een bepaalde behandeling van een vloer is. Op onze website je hier diverse voorbeelden van zien. Een vloer kan door speciale bewerkingen oud worden gemaakt. Als je een oude vloer wilt kopen hoeft dit niet te betekenen dat het hout dat voor de vloer wordt gebruikt al vele tientallen jaren oud is. Door toepassing van moderne techniek kan nieuw hout tot antiek lijkend worden bewerkt.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (40)
 2. € 80,00 en meer (28)
Vloersoorten
 1. Duoplank (60)
 2. Massiefparket (4)
 3. Visgraatvloeren (4)
Kleur
 1. Bruin (29)
 2. Grijs (8)
 3. Wit (12)
 4. Zwart (4)
 5. Naturel (14)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

Een oude vloer kopen

Wij beschikken inmiddels over jarenlange ervaring om houten vloeren aan te passen aan de wensen van onze klanten. Ook het verouderen van houten vloeren behoort tot de technieken die wij toepassen. Zo lijkt een vloer, die nieuw bij ons uit de fabriek komt, op een vloer die je vroeger in oude herenhuizen tegenkwam. Deze vloer kun je zelf leggen of door onze vakmensen laten leggen. Een oude vloer kopen kun je ook doen als je een modern interieur hebt, de combinatie van oud en modern kan heel mooi bij elkaar passen. Wil je zelf zien hoe oude vloeren eruit zien? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.

Wilt je weten wat een oude houten vloer kost?

Heb je interesse in een oude houten vloer en wil je een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard is de prijs in de eerste plaats afhankelijk van de legwijze en afwerking en daarnaast van eventuele aanvullende wensen. Ook kun je bij de offerteaanvraag aangeven of je de vloer zelf gaat leggen of dat je gebruik wilt maken van één van onze vakkundige parketteurs. Je kunt informatie aanvragen door te bellen met telefoonnummer 0512-212414. Of stuur een e-mail naar info@dutzfloors.com. Wij zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.