Werkwijze

Wij zijn specialist op het gebied van houten vloeren. Wij combineren kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap in onze gehele organisatie. Dus van het inkopen van het hout tot aan het leggen van de vloer hebben wij allemaal in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit bieden. Wij zorgen ervoor dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je houten vloer. Er is van alles mogelijk, zo kunnen wij de vloer kant en klaar afleveren of deze voor je leggen. Deze keuze is aan jou!

Wij staan graag voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies op het gebied van hout.

Bekijk meer dan 200 houten vloeren in onze showroom

We zien je graag langskomen bij onze showroom in Beetsterzwaag. In onze showroom kun je namelijk zien hoe wij ons assortiment aan houten vloeren presenteren. Op deze manier krijg je een impressie van de uitstraling en de sfeer die de vloer aan jouw interieur kan toevoegen. Wij kunnen ook uitleg geven waarom een houten vloer prima in combinatie kan met vloerverwarming. Onze specialist helpt je graag met al je vragen en stelt desgewenst en geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je op.

Van aankoop tot levering  

Heb je een mooie houten vloer bij ons gevonden die perfect past bij je interieur. WIj verzorgen het gehele aankoop- en leveringstraject volledig naar je wensen. 

Inspectie van te voren

Wij willen het gehele proces zo goed mogelijk laten verlopen daarom kunnen wij van te voren een inspectie uit komen voeren. Als we dat doen dan komen we een week of 4 voor levering van de vloer, bij je thuis voor het uitvoeren van deze inspectie. Dan worden de volgende punten gecontroleerd.

  1.  Het totale oppervlakte wordt nogmaals opgemeten
  2.  De staat waarin de ondervloer verkeerd wordt gecontroleerd
  3.  Eventuele vochtmeting
  4.  Het legplan wordt doorgenomen

Definitieve details

Tijdens ons bezoek kunnen we al je vragen beantwoorden. Als er bijvoorbeeld meer of minder vierkante meter nodig is dan zal dit worden aangepast in de offerte. Het leggen en de afwerkingen van je vloer kan je laten doen door een van onze parketteurs. Zij kunnen je alles vertellen over houten vloeren en zorgen ervoor dat de vloer geheel naar je wensen wordt gelegd. Je kunt er ook voor kiezen om de vloer zelf te gaan leggen. 

Levering

Wij leveren onze houten vloeren zowel in Nederland als in het buitenland. Zowel aan particuliere klanten als aan bedrijven. Dit alles tegen scherpe prijzen voor kwalitatief zeer hoogwaardige vloeren en uitstekende service. Wij kunnen dit realiseren door eigen productie met korte levertijden. Wij maken de vloeren custom made en de levertijd bedraagt zo’n 2 a 3 weken.