Naturel visgraat vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Visgraat vloer
Visgraat vloer
Visgraat eiken vloer

Schitterende naturel visgraat vloer

Deze visgraat vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken. De toplaag bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. De werking van deze vloer is geminimaliseerd. Een visgraat vloer dient altijd verlijmd gelegd te worden. Zoals op de foto's ook te zien is kan een eiken visgraat vloer ook prima in de keuken worden geplaatst. Een visgraat vloer geeft een uniek en mooi effect aan je woonomgeving. Naast deze visgraat vloer hebben we nog tal van visgraat vloeren in ons assortiment, kom gerust een langs in onze showroom in Heerenveen. 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Visgraat vloer