Dutzfloors 8 zekerheden

 Onze missie is om de beste kwaliteit vloeren te verkopen – en de service verlenen die daarbij aansluit. Wij doen er alles aan om je tevreden te stellen en te houden. Dit doen wij door jouw wensen centraal te stellen. Geen vraag is ons teveel. Bij ons vind je zeker de houten vloer van je dromen, met een lange levensduur en 15 jaar garantie. Dat zeggen wij niet alleen, dit garanderen wij met onze 8 Zekerheden.

 

1: 15 jaar garantie
2: Een vloer met en lange levensduur
3: Creatief en meedenkend
4: Onderhoudsvriendelijke vloeren
5: Geschikt in combinatie met vloerverwarming
6: Snelle levertijden.
7: Aangename en transparante prijzen
8: Een goed beschermde toplaag

 

Zekerheid 1: 15 jaar garantie

Natuurlijk staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit van onze houten vloeren. Wij gebruiken uitsluitend eerlijk hout met duurzame eigenschappen. Al ons eikenhout komt uit Europa en wordt vervaardigd in Nederland. Tijdens het productieproces wordt het hout afgestemd op het Hollandse klimaat. Hierdoor wordt krimp en uiteenzetting tegen gegaan. Gedurende het productieproces kunnen wij een constante controle over de kwaliteit uitvoeren. Hierdoor zijn wij in staat je altijd het beste te bieden. Niet voor niets geven wij je vijftien jaar garantie op onze houten vloeren. Deze garantie heeft met name betrekking op het loslaten van de toplaag, wat in de praktijk eigenlijk nooit gebeurt. Wij durven dan ook zorgeloos een bijzonder lange garantie te geven op onze vloeren.

15 jaar garantie

Zekerheid 2: Een vloer met een lange levensduur

Houten vloeren worden bij ons al goed afgestemd op het Nederlandse klimaat, zodat de werking na het leggen is geminimaliseerd. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat krimp of uitzetten door temperatuurverschillen niet zal plaatsvinden na het leggen.  Wij garanderen je een lange levensduur. De levensduur is tevens afhankelijk van de dikte van de vloer. De 12mm dik gaat 30 jaar mee, de 16mm dik gaat 40 jaar mee en de 20mm dik gaat tot wel 50 jaar mee.

Een houten vloer met een lange levensduur

Zekerheid 3: Creatief en meedenkend

‘’Jouw wens is onze opdracht’’. Om dit waar te maken wordt er van ons verlangt dat we met je meedenken en creatief zijn. Wij zullen er hoe dan ook voor zorgen dat wij jouw droom vloer produceren. Geen vraag is ons te veel en geen vraag is ons te gek. Daarnaast heb je vast en zeker nog meer wensen, hierbij valt te denken aan; de legwijze van de vloer en de afwerking van de vloer. Wij denken graag met je mee. Met elkaar nadenken over mogelijkheden zorgt veelal voor het mooiste eindresultaat.

Creatief en meedenkend

Zekerheid 4: Onderhoudsvriendelijke vloeren

Al onze houten vloeren worden voorzien van een sterke toplaag. Het gaat om twee lagen olie die machinaal worden aangebracht voor een optimaal resultaat. Onze eigen ‘topcoating ‘is het perfecte middel om de levensduur van de houten vloer te optimaliseren. Wij raden aan de houten vloer eens per kalenderjaar te voorzien van een laagje onderhoudsolie. En wanneer je de vloer gaat dweilen is het van belang om hier een scheutje parketzeep door heen te doen. In parketzeep zit namelijk kokosolie, dit voedt de vloer.

Onderhoudsvriendelijke houten vloeren

Zekerheid 5: Geschikt i.c.m. vloerverwarming

Behaaglijk wonen betekent voor veel mensen dat er ook vloerverwarming in de woning aanwezig dient te zijn. Onze houten vloeren zijn getest in combinatie met vloerverwarming. Door de opbouw en kwaliteit zijn onze vloeren uitstekend in combinatie met vloerverwarming te leggen. Tegenwoordig leggen we 80% van onze vloeren in combinatie met vloerverwarming. Uiteraard zijn er een aantal zaken die in acht gehouden dienen te worden. Iedere situatie is weer anders! Wij zullen er zorg voor dragen dat de juiste materialen gebruikt worden. 

Houten vloer in combinatie met vloerverwarming

Zekerheid 6: Snelle levertijden

Doordat wij de gehele productie zelf uitvoeren kunnen wij houten vloeren speciaal op maat snel leveren. Over het algemeen is onze levertijd zo’n 2 t/m 3 weken. Uiteraard is dit afhankelijk van de wensen. Soms gaat het sneller en soms duurt het wat langer.

Houten vloeren snel geleverd

Zekerheid 7: Aangename en transparante prijzen

Wij kunnen een voortdurende controle op de kwaliteit voeren door het productieproces in eigen beheer te houden. Dit levert nog enkele belangrijke voordelen op. Zo kunnen wij de houten vloeren perfect op het Nederlandse klimaat afstemmen door de vloerdelen ook in Nederland te vervaardigen. Dit voorkomt krimping en uitzetting van de vloeren. Daarnaast zijn wij in staat om onze prijzen aangenaam te houden door geen gebruik te maken van tussenpersonen.

Transprante prijzen houten vloeren

Zekerheid 8: Een goed beschermde toplaag

Onze manier van oliën zorgt ervoor dat je vloer goed beschermd is. Wij voeren het hele proces fabrieksmatig uit waardoor iedere plank voorzien wordt van een gelijke hoeveelheid olie. Vervolgens leggen we de planken in droogrekken en als de eerste olielaag is uitgehard voeren we het proces nogmaals uit. Onze vloeren worden voorzien van twee olielagen, deze worden machinaal aangebracht, een betere manier van oliën bestaat er niet. Hierdoor zijn onze vloeren ook perfect geschikt voor mensen met jonge kinderen, huisdieren en eveneens voor in de keuken.

Goede beschermde houten vloer