kasteelvloer Almere

Geef je woning een stijlvolle kasteelvloer in Almere

Met een kasteelvloer in Almere krijgt je woning een unieke uitstraling. Dutzfloors biedt je de keuze uit een breed scala aan vloeren, die ieder hun eigen charme hebben. Ga je voor een lichte kleur houten kasteelvloer in Almere, of geef je de voorkeur juist aan een donkerder model? Een houten vloer heeft doorgaans een warme uitstraling, wat de sfeer in ruimtes ten goede komt. Daarbij past het hout zowel bij een modern interieur, als bij een klassieke inrichting. Wat voor vloer gebruik je momenteel in huis?

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (48)
 2. € 80,00 en meer (27)
Vloersoorten
 1. Duoplank (71)
 2. Massiefparket (4)
Kleur
 1. Bruin (32)
 2. Grijs (11)
 3. Wit (10)
 4. Zwart (7)
 5. Eiken (1)
 6. Naturel (12)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 75

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 75

Kasteelvloer in Almere uitzoeken bij Dutzfloors 

Op onze website vind je een overzicht van ons complete assortiment aan kasteelvloeren. De kans is groot, dat je hier een vloer vindt die qua stijl aansluit op je persoonlijk smaak! Niet alleen zit er variatie in de kleur van het hout. Ook zijn sommige van de kasteelvloeren vooraf bewerkt. Denk aan vloeren die geschuurd zijn, vloeren die van een wit laag verf voorzien zijn, enzovoorts. Ook een gerookte kasteelvloer in Almere kan het overwegen waard zijn. Dit type hout heeft een hele diepe, donkerbruine kleur. Prachtig voor in de woon- of slaapkamer van je woning!

Advies bij de aanschaf van een kasteelvloer in Almere

Overweeg je de aanschaf van een kasteelvloer in Almere voor je eigen woning? Dutzfloors voorziet je graag van persoonlijk advies. Op basis van je huidige interieur kunnen we je een aantal tips geven. Past een lichte houten vloer goed bij je bestaande meubels, of is een donkere vloer interessant? Samen zoeken we naar een kasteelvloer in Almere die goed aansluit op je persoonlijke smaak en interieur! Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.