Kasteelvloer

  Eigen Nederlandse productie   15 jaar garantie   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Droom jij van een echte kasteelvloer in je woning, of wil je wellicht een kasteelvloer laten leggen in een bepaalde bedrijfsruimte? Je bent altijd van harte welkom bij Dutzfloors. Wij hebben een zeer breed assortiment vloeren voor je klaarstaan, zodat je altijd een ruime keuze hebt aan mogelijkheden. Dit betekent dat je alle gelegenheid hebt om de uitstraling van je vloer aan te passen aan de sfeer die de ruimte heeft, of zou moeten hebben. Dit geldt natuurlijk ook in het geval je een kasteelvloer wenst.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (48)
 2. € 80,00 en meer (27)
Vloersoorten
 1. Duoplank (71)
 2. Massiefparket (4)
Kleur
 1. Bruin (32)
 2. Grijs (11)
 3. Wit (10)
 4. Zwart (7)
 5. Eiken (1)
 6. Naturel (12)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 75

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 75

Een prachtige kasteelvloer laten leveren

Wij leveren de kasteelvloer die aan al je wensen, eisen en behoeften voldoet. Op de eerste plaats is er natuurlijk de keuze aan uitstraling, zoals kleur en eventueel motief, maar er zijn nog meer relevante zaken als het om houten vloeren gaat. Denk aan bijvoorbeeld de kwaliteit en natuurlijk de prijs. Je wilt niet teveel betalen voor je nieuwe kasteelvloer, maar je wilt er wel jarenlang van kunnen genieten zonder dat de kasteelvloer aan kwaliteit verliest. Wij zorgen ervoor dat jij een duurzame, hoogwaardige en slijtvaste kasteelvloer geleverd krijgt tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Vrijblijvend advies

Het is mogelijk om onze kasteelvloeren vrijblijvend te komen bekijken. Wij zijn open wanneer het jou uitkomt. Het is enkel nodig een afspraak te maken. Uiteraard komen we ook graag bij jou langs om je van vrijblijvend advies te voorzien op basis van de ruimte waarvoor de kasteelvloer bedoeld is. Wil je meer weten of heb je interesse in een afspraak? Bel dan naar 0512-212414 of mail ons, via info@dutzfloors.com.