Kan een houten vloer op vloerverwarming?

Een houten vloer kan uitstekend op vloerverwarming. 80% van onze houten vloeren leggen we in combinatie met vloerverwarming. Door onze werkwijze en de kwaliteit van onze houten vloeren kunnen deze uitstekend gelegd worden i.c.m. vloerverwarming. Uiteraard dienen er een aantal zaken in acht genomen te worden, hier geven wij natuurlijk advies over en houden dit samen met jou in de gaten. Onze houten vloeren kunnen i.c.m. vloerverwarming omdat het een toplaag heeft van massief eiken en een onderlaag van berkenmultiplex, hierdoor is de werking geminimaliseerd. 
 
 1. Onze houten vloer zijn uitermate geschikt i.c.m. vloerverwarming
 2. 80% van onze vloeren leggen we i.c.m. vloerverwarming
 3. Lekker warm aan je voeten
  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Een klant aan het woord: Hout i.c.m. vloerverwarming

Wij hebben onze houten vloer gekocht bij Dutzloors en zijn hier erg tevreden mee. Wij wisten niet of een houten vloer wel kon in combinatie met vloerverwarming. Na goed advies in de showroom van Dutzfloors, hebben wij voor een schitterende houten vloer gekozen. Wij zijn hier erg tevreden mee en de vloer is perfect in combinatie met vloerverwarming. Het is constant lekker warm aan de voeten! Twijfel je of een houten vloer kan in combinatie met vloerverwarming? Bij deze: Hout kan perfect in combinatie met vloerverwarming. Als je een mooie houten vloer wilt ga dan zeker naar Dutzfloors. 

Hout en vloerverwarming

Hout en vloerverwarming is lekker warm een je voeten! 

Hout is van zichzelf al lekker warm aan de voeten, door het te combineren met vloerverwarming zorgt het voor een aantrekkelijke warmte. Zoals reeds aangegeven is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden, zoals: het soort lijm, type ondergrond, opstookprotocool, dikte van de vloer, breedte van de vloer en type huis. Wij werken op dit gebied ook samen met een lijmspecialist om er zeker van te zijn dat wanneer wij de vloer leggen deze ook voor de rest van je leven mooi op zijn plek blijft liggen. Wij leggen alleen houten vloeren i.c.m. vloerverwarming als wij er zeker van zijn dat jouw situatie hiervoor geschikt is. 

Klantbeoordelingen

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Wij adviseren je graag

De juiste werkwijze is van essentieel als je een houten vloer wilt in combinatie met vloerverwarming. Wij adviseren graag wat het beste is voor jouw situatie. Geen vraag is ons teveel! Omdat wij zeker zijn van onze werkwijze kunnen wij mits ons advies wordt opgevolgd 5 jaar garantie geven op het niet loslaten van de houten vloer met de cementdekvloer. En omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op de toplaag van onze houten vloeren.