Inspiratie verouderde houten vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Verouderde houten vloer
Verouderde eiken vloer
Verouderde eiken vloer

Antiek geoliede houten vloer

Deze houten vloer is met een antieke kleur olie afgewerkt. De olie is fabrieksmatig aangebracht waardoor de olie mooi wordt verdeeld over de planken. Deze houten vloer heeft een toplaag van massief eikenhout en de onderlaag is van berkenmultiplex. Te weten 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor kan deze vloer perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming geeft een heerlijke warmte. Doordat hout van zichzelf al een aangename warmte heeft, blijft de vloer een aangename temperatuur vasthouden. Doordat we zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het loslaten van de toplaag. Deze antieke houten vloer is geschaafd, heeft een rustieke sortering en de planken zijn 22cm breed. Door het schaven is de nerftekening van het hout goed zichtbaar, dit zorgt voor een levendig effect. In een rustieke sortering mogen alle formaten wat betretf noesten zitten. Uiteraard is deze vloer ook in diverse andere sorteringen verkrijgbaar. De planken van deze vloer zijn uitgevoerd in 22cm breed, mocht je liever een andere breedte willen? Geen enkel probleem er zijn verschillende breedtes mogelijk. 

Ben je benieuwd naar de prijs van deze antiek geoliede houten vloer? Bereken de prijs gemakkelijk en snel met behulp van onze prijscalculator. 

Waarom een Dutzfloors

 1. Europees eiken hout
 2. 15 jaar garantie
 3. Speciaal op maat gemaakte vloeren
 4. Open wanneer het jou uitkomt
 5. Lange planken +/- 2000mm -2500mm, 10% kortere delen
 6. Eerlijk hout
 7. Eigen Nederlandse productie 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming 

Let op: Zaterdag 11 januari gesloten om 15.30 uur. 

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Inspiratie verouderde vloer