Zwarte vloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
 
Op onze website vind je een breed assortiment aan zwarte vloeren. Al onze zwarte vloeren zijn van Europees eiken hout. De toplaag bestaat uit Europees massieve eikenhout en de onderlaag is van watervaste berkenmultiplex. Een kwalitatief uitstekend product waarvan je tot wel 50 jaar kan genieten. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit geven wij op onze zwarte vloeren maar liefst 15 jaar garantie. Mocht er in je woning vloerverwarming aanwezig zijn dan ben je bij ons ook aan het juiste adres al onze vloeren zijn namelijk perfect te combineren met vloerverwarming. Kom gerust eens langs in onze showroom vol met schitterende houten vloeren. 
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (1)
 2. € 40,00 - € 79,99 (10)
 3. € 80,00 en meer (7)
Vloersoorten
 1. Duoplank (16)
 2. Visgraatvloeren (2)
Kleur
 1. Grijs (1)
 2. Zwart (17)

 1. 1
 2. 2

Producten 1 tot 12 van totaal 18

 1. 1
 2. 2

Producten 1 tot 12 van totaal 18

Het onderhouden van zwarte vloeren

Alle zwarte vloeren die wij vervaardigen in onze werkplaats worden voorzien van tenminste één geoliede laag, deze wordt machinaal aangebracht. Ons advies is om de vloer te voorzien van twee olielagen aangezien dit voor de beste bescherming zorgt en de vloer hierdoor rijker van kleur wordt. De tweede laag kunnen wij machinaal aanbrengen of je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen. De vloer van twee olielagen voorzien zorgt voor een stabiele basis voor het verdere onderhoud van zwarte vloeren. Door onze werkwijze houdt de vloer langer zijn kleur vast en is de vloer minder gevoelig. Vanzelfsprekend voer je regelmatig klein onderhoud, door de vloeren schoon te maken. Daarnaast is eens per jaar wat groter onderhoud van de zwarte houten vloeren nodig. Dit houdt in dat er een laag onderhoudsolie moet worden aangebracht op de houten vloeren, zodat de vloer er weer een jaar tegenaan kan. 

Heb je nog ergens vragen over? 

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij een zwarte houten vloer vindt die aansluit bij al je behoeften en wensen. Wij geven veel informatie online over onze houten vloeren, echter staan wij in onze showroom ook altijd voor je klaar om je van nog meer informatie en advies te voorzien.