Houten Vloeren

Houten vloeren

DutzFloors is jouw specialist in houten vloeren. Al jaren produceren wij hoogwaardige en duurzame houten vloeren in eigen beheer. Wij creëren een uniek product waar je jaren van geniet. Altijd van kwaliteit en toch scherp geprijsd. Bekijk onze collectie op onze website of in onze showroom in Beetsterzwaag.  Wil je een houten vloer op maat laten maken? Dit is uiteraard mogelijk.

Ruim assortiment aan houten vloeren en vloeren op maat

Ons assortiment bestaat uit tal van verschillende houten vloeren in verschillende kleuren, diktes, breedtes en bewerkingen. Wij hebben een breed assortiment lamelparket vloeren en visgraat vloeren. Daarnaast zijn er tal van bewerkingen mogelijk, hierdoor krijgt de vloer een uniek karakter. Wij hebben vele verouderde houten vloeren, gerookte houten vloeren en geborstelde vloeren in ons assortiment.

U zoekt momenteel op:

 1. Kleur: Bruin Verwijder Dit Item
Categorie
 1. Soorten houten vloeren (47)
 2. Dutzfloors Vloeren (11)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (2)
 2. € 40,00 - € 79,99 (42)
 3. € 80,00 en meer (11)
Vloersoorten
 1. Duoplank (54)
 2. Massiefparket (1)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 55

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 55

Eigen productie van houten vloeren
Heb je binnen onze collectie niet de perfecte vloer gevonden? Wij maken houten vloeren ook op maat. Alle vloeren worden namelijk in eigen beheer geproduceerd. DutzFloors voert alle werkzaamheden zelf uit, van de aankoop van hout tot de afwerking hiervan. Wij hebben dan ook niet te maken met tussenhandelaren en kunnen daarom scherpe prijzen bieden. Zo zijn onze vloeren al snel zo'n 20 tot 30 procent goedkoper dan bij de concurrent. Een ander voordeel is dat wij de vloer direct kunnen aanpassen aan het klimaat, zodat krimp of uitzetting door klimaatverschillen wordt voorkomen.

DutzFloors voor duurzame en milieuvriendelijke houten vloeren van topkwaliteit

Om onze klanten optimale kwaliteit te kunnen leveren werkt DutzFloors alleen met vakkundig personeel en hoogwaardig materiaal. Het hout dat wij gebruiken is naast kwalitatief hoogwaardig altijd eerlijk. Het komt uit verantwoord beheerde bossen en wordt na het kappen opnieuw gepland.

Houten vloeren vind je bij Dutzfloors in tal van verschillende kleuren, diktes, breedtes en bewerkingen. Op de houten vloer inpiratie pagina vind je tal van mooie sfeer foto's die wij bij klanten van ons hebben gemaakt. De houten vloeren die wij aanbieden vind je op deze pagina maar ook in onze showroom in Heerenveen vind je een breed assortiment houten vloeren. De houten vloeren die op deze pagina vindt zijn; lamelparket, hoogkant parket, massief parket en visgraat vloeren. Wij maken alle houten vloeren custom made. Ben je de houten vloer waar jij naar op zoek bent niet tegen gekomen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het realiseren van jouw droomvloer. Ook kan je kijken tussen het kleurenoverzicht waar je tal van houten vloeren overzichtelijk op 1 pagina staan weergegeven. Zo krijg je een goed beeld van tal van mogelijkheden op het gebied van houten vloeren.