Bezaagde houten vloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Bezaagde houten vloeren krijgen een uniek karakter door de planken met een speciale zaagwijze te bewerken. Wij maken al onze bezaagde houten vloeren zelf, op deze manier kunnen wij dus droom vloer voor jou maken.

 
Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 en meer (12)
Vloersoorten
 1. Duoplank (17)
 2. Visgraatvloeren (2)
Kleur
 1. Bruin (1)
 2. Grijs (1)
 3. Rood (1)
 4. Wit (7)
 5. Zwart (5)
 6. Naturel (2)

 1. 1
 2. 2

Producten 1 tot 12 van totaal 19

 1. 1
 2. 2

Producten 1 tot 12 van totaal 19

Bezaagde houten vloeren een lust voor het oog

Bezaagde houten vloeren hebben een eigenzinnig karakter. Steeds meer mensen kiezen voor een bezaagde vloer. Een bezaagde houten vloer is ook schitterend als wandbekleding. Wij hebben al bij tal van klanten een bezaagde vloer gelegd of geplaatst als wandbekleding. Een fijn bezaagde eiken vloer heeft een ruw oppervlakte en krijgt de mooiste uitstralingen als er wordt gewerkt met een kleur olie. Het is van belang om de vloer meerdere malen te oliën aangezien er veel olie diep in de plank trekt, dit komt doordat een bezaagde vloer een open houtstructuur heeft.

Voordelen bezaagde houten vloeren

Het mooie aan een bezaagde houten vloer is dat een deukje of een krasje niet heel erg opvalt. Dit komt door het ruwe karakter van de vloer. Daarnaast kan een bezaagde eiken vloer schitterend worden gecombineerd met andere bewerkingen. Wij leveren vaak bezaagde vloeren in combinatie met roken of loogbeits. Dit zorgt ervoor dat iedere plank uniek is. In onze showroom in Heerenveen hebben wij tal van bezaagde houten vloeren hangen. Mocht de vloer die je mooi vindt hier niet tussen zitten, dit is geen enkel probleem! Wij hebben de productie van houten vloeren in eigen beheer en zullen dus de vloer voor je maken waar je naar op zoek bent. Wij leveren vloeren in tal van diktes en breedtes. Een bezaagde houten vloer kan ik de diktes 12+4=16mm en 15+5=20mm worden gemaakt. De breedtes waarin een bezaagde eiken vloer gemaakt kan worden zijn: 18cm, 22cm, 24cm en 26cm. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.