Houten vloeren video's

In deze video kan je bekijken hoe het productieproces van onze houten vloeren in zijn werk gaat. Door de Nederlandse productie wordt krimp en uiteenzetting tegen gegaan. 

Onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit Europees eiken. De werking van onze houten vloeren is geminimaliseerd en kunnen perfect in combinatie met vloerverwarming. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie

In deze video wordt het verschil tussen een duoplank en een massieve houten vloer uitlegd. De werking van een duoplank is geminimaliseerd en kan perfect i.c.m. vloerverwarming. Een massieve vloer werkt en kan niet i.c.m. vloerverwarming. 

Wij produceren houten vloeren in diverse diktes. Al onze vloeren hebben een toplaag van massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Bekijk direct de video voor meer informatie 

Sortering wil zeggen het aantal noesten dat de houten vloer bevat. Er zijn 4 sorteringen mogelijk; rustiek, natuur, A sortering en 1-bis. Van veel tot weinig noesten. In deze video geven we hier meer uitleg over. 

Al onze planken zijn +/- 2000mm - 2400mm, waarvan 10% kortere delen. Dit geeft een mooi en ruimtelijk effect. De volgende breedtes zijn mogelijk: 18cm, 20cm, 22cm en 26cm. Bekijk direct de video voor meer informatie.

Bij een geschuurde vloer is de nerfstuctuur niet goed zichtbaar, hierdoor ontstaat een rustig effect. Bij een geschaafde vloer is de nerfstructuur goed zichtbaar, dit zorgt voor een levendig effect. In deze video laten we duidelijk aan je zien wat het verschil is. 

Een V-groef is goed zichtbaar tussen de planken en zorgt voor een planken vloeren effect. Wil je liever een houten vloer wat meer één geheel lijkt dan kan je ook kiezen voor een vloer zonder V-groef. In deze video laten we je het verschil zien. 

Als je beschikt over vloerverwarming dan dien je de vloer verlijmd te leggen. Als je niet beschikt over vloerverwarming dan is het ook mogelijk om de vloer zwevend te laten leggen. Als je hiervoor kiest heb je een ondervloer nodig. In deze video geven we meer uitleg over het leggen van een houten vloer. 

Het is van belang om je houten vloer met hetzelfde merk te behandelen als waar de vloer mee is geölied. In deze video wordt meer uitleg gegeven over het onderhouden van een houten vloer. 

Een verouderde houten vloer is een lust voor het oog. Een verouderde vloer wordt ook wel een kasteelvloer genoemd. Wij maken alle verouderde vloeren speciaal op maat voor de klant. Een verouderde vloer is een nieuwe vloer waarvan het lijkt alsof deze al 100 jaar ligt. 

Een klant aan het woord. Wij laten graag de klant aan het woord om te vertellen wat ze van ons vinden. Hopelijk helpt deze referentie je om meer over ons te weten te komen. 

In deze video is een klant van ons aan het woord. De klant geeft aan dat onze houten vloeren prima gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Bekijk vooral de video om te kijken wat de klant nog meer te vertellen heeft.

Wij oliën al onze houten vloeren machinaal. Een houten vloer dient altijd van twee lagen olie voorzien te worden, dit zorgt ervoor dat de vloer beter beschermd is. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de vloer rijker van kleur wordt.  

Tegenwoordig leggen we 80% van onze houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. Door onze werkwijze en de kwaliteit van onze houten vloeren kunnen deze uitstekend gelegd worden i.c.m. vloerverwarming.