Houten vloeren Hoorn

Wij leveren gegarandeerd de mooiste houten vloeren in Hoorn. Dit heeft alles te maken met het feit dat je bij ons niet alleen een keuze kunt maken uit de vele beschikbare houten vloeren in ons assortiment, maar dat je bij ons ook voor maatwerk kunt kiezen. Wij maken alle houten vloeren zelf, waardoor het voor ons slechts een aanpassing in het productieproces vereist om maatwerk houten vloeren in Hoorn te kunnen leveren. Het feit dat wij alles in eigen beheer houden, van inkoop tot aflevering, betekent natuurlijk ook dat wij constant controle uitoefenen over het gehele proces en hierdoor een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Wat kosten de houten vloeren in Hoorn?

Het kostenplaatje voor nieuwe houten vloeren in Hoorn ziet er voor iedereen anders uit. Dit heeft natuurlijk te maken met de soort houten vloeren die geleverd gaan worden, maar vooral ook met het vloeroppervlak van de ruimte, of ruimten. Natuurlijk willen we je wel een vrijblijvende prijs doen toekomen. Voor de berekening van de houten vloeren die je in Hoorn nodig hebt kan je gebruik maken van de online rekenmodule. Vervolgens kan je op basis van deze berekening een offerte bij ons aanvragen. Dit regel je allemaal eenvoudig online. Wij stellen de offerte voor je op en sturen je deze per mail toe binnen 24 uur.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 
Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Combineren met vloerverwarming

Niet iedere houten vloer kan goed worden gecombineerd met vloerverwarming, maar het is ook zeker niet uitgesloten. Wil jij je nieuwe houten vloeren in Hoorn combineren met de behaaglijkheid van vloerverwarming? Dan is het goed om te weten dat wij hier goede mogelijkheden toe bieden. Zo zijn bijvoorbeeld al onze eiken houten vloeren veilig te combineren met vloerverwarming. Uiteraard kunnen wij je altijd adviseren bij het maken van je keuze.