Aanbiedingen vloeren

Schitterende houten vloeren aanbiedingen vind je op deze pagina. Door onze eigen productie zijn onze vloeren al goed geprijsd, maar wil je nog meer besparen op de aanschaf van je nieuwe houten vloer? Bekijk dan ook even de aanbiedingen op houten vloeren. Wij hebben regelmatig fantastische aanbiedingen op houten vloeren. De kwaliteit is net zo hoog als de rest van de vloeren, het enige wat minder is is de prijs. Zo kan je een leuk extra bedrag besparen op je aankoop. Naast deze aanbiedingen hebben we ook doe het zelf en laat het doen parketten samengesteld. 

U zoekt momenteel op:

  1. Kleur: Bruin Verwijder Dit Item
Prijs
  1. € 40,00 en meer (7)
Vloersoorten
  1. Duoplank (7)

7 Producten(s)

7 Producten(s)

Aanbiedingen houten vloeren met 15 jaar garantie

Als je kiest uit onze actuele aanbiedingen op houten vloeren, je profiteert van exacte dezelfde kwaliteit dan wanneer je kiest voor houten vloeren die niet in de aanbieding zijn. Ook op onze aanbiedingen houten vloeren ligt de kwaliteit hoog. Wij willen niet inleveren op onze kwaliteit vandaar dat bij ons enkel inlevert op de prijs. Dat is toch best fijn? Onze budget vloeren zijn voorzien van een uitmuntende toplaag gemaakt uit Europees eikenhout en de onderlaag bestaat uit 7 lagem watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking van deze voordeliger vloeren minimaal en kunnen ze perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Omdat we zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het niet los laten van de toplaag.

Jarenlang genieten van je voordelige houten vloer

Je wilt natuurlijk lang kunnen genieten van je voordelige houten vloer. Onze vloeren gaan tenminste 30 jaar mee, een aardige tijd niet waar? Daarnaast is het van belang om je vloer te onderhouden met parketzeep. Wanneer je gaat dweilen is het van belang om hier een scheutje parketzeep door heen te doen. In parketzeep zit namelijk kokosolie en dit bevat een voedende werking. Het is ook van belang om de vloer eens per jaar te voorzien van onderhoudsolie, de houten vloer ziet er daarna weer uit als nieuw. Bekijk nog meer top vloer aanbiedingen op onze website.