Houten vloer in nieuwbouwwoning

Na weken wachten is het dan eindelijk zover. Goed nieuws! Je hebt een huis toegewezen gekregen. Nu dat klaar is, is het tijd voor de volgende stap: het kiezen van de vloer in je nieuwbouwwoning. Dutzfloors levert en legt houten vloeren in nieuwbouwhuizen door heel Nederland. We beheren het hele productieproces en richten ons op één houtsoort: Europees eikenhout. Ons specialisme stelt ons in staat de vloer precies te maken naar jouw wensen. Hierdoor zorgen we dat de houten vloer perfect past bij jouw nieuwe huis en je echt dat gevoel van thuiskomen bezorgt.

Houten vloer in je nieuwbouwwoning met vloerverwarming

Een nieuwbouwwoning geeft je de vrijheid om je huis naar jouw wensen te bouwen. Hoe groot worden de kamers? Wat voor keuken neem je? Ook het type verwarming kies je zelf. Nieuwbouwhuizen worden steeds vaker geleverd met houten vloer en vloerverwarming, omdat het duurzaam is en veel comfort geeft. Je stookt op een lage temperatuur en hebt het hele jaar door lekker warme voeten.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Ondersteuning in het proces

Er komt veel bij kijken wanneer je een nieuwbouwhuis koopt. Je moet heel wat keuzes maken en je wilt zeker weten dat als je voor een eikenhouten vloer kiest in je nieuwe woning, deze zonder problemen gelegd kan worden. Dutzfloors ondersteunt je hierin. Als een huis net is opgeleverd, zit er vocht in de bouwmaterialen van je woning. Dit restvocht moet eerst de woning uit voordat je de vloer kunt laten leggen. Om je nieuwe huis droog genoeg te krijgen, geven we je een checklist en opstookprotocol mee. Hiermee bereid je de woning zo goed mogelijk voor op de houten vloer. Onze specialist komt van tevoren langs en checkt of de dekvloer droog genoeg is. Samen zorgen we er voor dat de houten vloer in jouw nieuwbouwhuis er nog jaren mooi bij ligt. Hier geven we je garantie op.

 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 
Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

De voordelen van een houten vloer in een nieuw huis

Bij Dutzfloors stel je zelf je houten vloer voor je nieuwe huis samen. Zo kan je kiezen uit kleur, breedte, het aantal noesten, en de dikte. Je kan dus echt kiezen voor een vloer die voldoet aan al je wensen. Op deze manier creëer je de perfect basis. En als je van plan bent lang in je nieuwe huis te gaan wonen dan is er nog een ander groot voordeel, namelijk dat je een houten vloer meerdere malen kan opschuren, hierdoor kan je je interieur aanpassen. 

De voordelen van een houten vloer op een rij: 

 • Houten vloer is tijdloos 
 • Een duurzaam product 
 • Het hele jaar door lekkere warme voeten
 • Een houten vloer geeft je woning meerwaarde 
 • Hout is een natuurlijke product en uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het mensen gelukkiger maakt