Hoogkant eik: Slijtvast en sterk

Een hoogkant eiken vloer wordt ook wel hoogkant parket genoemd. Deze houten vloeren zijn van enorm goede kwaliteit en dat maakt ze erg populair. Dankzij onze eigen productie maken wij alle vloeren op maat. Hoogkant parket is prachtig.

Hoogkant eik sterk en slijtvast

Hoogkant eik bestaat uit allemaal massieve strookjes hout die op hun kant rechtstreeks op de constructievloer worden geplaatst. De strookjes worden met tape aan elkaar gehouden en als matten aangeleverd. Deze vloeren zijn enorm sterk en van uitzonderlijke goede kwaliteit. Door deze eigenschappen komen ze veel voor in fabriekshallen en bij bedrijven. Bovendien zijn ze ook regelmatig terug te vinden in woonkamers, dankzij de mooie uitstraling.

Kenmerken hoogkant eik

  1. Sterk
  2. Slijtvast
  3. Onbehandeld
  4. Hoogwaardige kwaliteit
  5. Geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Hoe gaan we te werk?
Wil je eerst nog graag zie hoe de vloer er in het echt uitziet? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom. Hier krijg je een impressie van de uitstraling van de vloer die je op het oog hebt.  Bovendien kan onze specialist je dan ook adviseren en antwoord geven op al je vragen.

Het gehele traject

Heb je al een keuze gemaakt uit ons uitgebreide assortiment vloeren? Dan kun je je bestelling uiteraard heel eenvoudig plaatsen via onze websihop. Je kunt bij ons terecht voor het gehele traject: van aankoop tot levering. Alles gebeurt volledig naar jouw wensen, omdat we alles op maat realiseren. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, dan maken we een afspraak om langs te komen voor een inspectie. De reden dat wij dit doen is, omdat we het proces zo goed mogelijk willen laten verlopen. Tijdens deze inspectie meten we de totale oppervlakte op en controleren we de staat van de ondervloer. Daarnaast doen we eventueel een vochtmeting en wordt het legplan doorgenomen.

De levering  

Je kiest er zelf voor of je de vloer door onze specialisten laat leggen of dat je het zelf doet. Onze parketteurs vertellen je alles over de hoogkant eiken vloer en beantwoorden bovendien al je vragen. Zij zorgen ervoor dat de vloer helemaal naar jouw wens wordt gelegd. De levertijd is bij ons slechts 2 tot 4 weken. Dit is mogelijk door onze eigen productie met korte levertijden.

Hoogkant eiken parket bestellen

Bekijk nu ons assortiment hoogkant parket en ervaar de voordelen van Dutzfloors. Wij bieden je een uitstekende service en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.