Goede prijs kwaliteit houten vloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Ben je opzoek naar een uitstekende kwaliteit houten vloer voor een goede prijs? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij een goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen. Het is misschien lastig voor jou om te achterhalen wanneer een houten vloer een goede prijskwaliteit verhouding heeft. Dit omdat niet alleen de prijzen van de houten vloer variëren maar er ook prijsverschillen zitten in het leggen van de vloer en benodigde materialen. Om dit inzichtelijk te maken staan alle prijzen op onze website weergeven zodat je exact weet wat je ervoor krijgt.

 

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Europees eikenhouten vloer met een goede prijskwaliteit verhouding

Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben is het voor ons mogelijk om goede prijskwaliteit houten vloeren te leveren. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen in Europa. Voor iedere boom die wordt gepakt wordt weer een nieuwe gepland. Het gehele productieproces vindt plaats in Nederland, hierdoor wordt krimp en uiteenzetting tegen gegaan. De werking van onze houten vloeren is minimaal en kunnen hierdoor uitstekend gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit eiken vloeren geven we hier maar liefst 15 jaar garantie op. Naast een goed product hebben wij ook fantastische parketteurs met meer dan 30 jaar ervaring die er zorg voor dragen dat de vloer uitstekend wordt gelegd.

Bereken direct de prijs van vele vloeren online

Omdat wij graag transparant zijn hebben we een rekenmodule ontwikkeld waarmee online direct de prijs uitgerekend kan worden. Naast iedere eiken vloer staat de rekenmodule weergegeven. Aan de hand van video’s wordt uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden. Op basis van de door jouw ingevulde voorkeuren wordt direct de totaalprijs weergegeven. Uiteraard is het goed mogelijk dat je op basis hiervan nog vragen hebt. Wij horen dit graag zodat de uiteindelijke kan leiden tot de juiste offerte.

Een houten vloeren op maat gemaakt

Wij maken al onze eiken vloeren speciaal op maat. Voor ons is het iedere keer weer een mooie uitdaging om een vloer te maken die aan alle wensen van de desbetreffende klant voldoet. Al onze planken hebben een lengte tussen de 2000mm en 2500mm en 10% betreft een korter deel. Door de lange planken ontstaat een prachtig ruimtelijk effect. Daarnaast maken wij houten vloeren in diverse diktes en breedtes, welke dikte het meeste geschikt is is afhankelijk van jouw wensen. Mocht je opzoek zijn naar iets aparts dan is het ook mogelijk om diverse breedtes met elkaar te combineren. Veelal wordt dit gedaan met planken in 18cm, 20cm en 22cm breed.