Gerookte houten vloer Utrecht

Heb jij al eens overwogen om een gerookte houten vloer in je woning in Utrecht te leggen? Een houten vloer heeft een stijlvolle uitstraling, die goed aansluit op zowel een klassiek als modern interieur. Niet alleen is een houten vloer bijzonder stijlvol, ook stralen deze vloeren doorgaans veel warmte uit. Het maakt de ruimtes van je woning nog knusser en gezelliger! Dutzfloors biedt je een breed scala aan houten vloeren aan, waarvan de gerookte houten vloeren een voorbeeld zijn. We vertellen je graag meer over de charmes van dit specifieke type vloer. 

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (51)
 2. € 80,00 en meer (2)
Vloersoorten
 1. Duoplank (52)
 2. Visgraatvloeren (1)
Kleur
 1. Bruin (9)
 2. Grijs (9)
 3. Wit (18)
 4. Naturel (15)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 53

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 53

Gerookte houten vloer in Utrecht van Dutzfloors

De gerookte houten vloeren binnen ons assortiment hebben ieder hun eigen unieke kenmerken. Kies je bijvoorbeeld voor een relatief lichte gerookte houten vloer in Utrecht, of geef je de voorkeur aan een donkerder model? Een donker model vloer kan je ruimte iets kleiner laten lijken, maar ook een stukje knusser maken. Ideaal, voor in een relatief grote woon- of slaapkamer. De lichte gerookte houten vloer past goed bij een modern ingerichte kamer, die juist relatief klein is.

Persoonlijk advies over een gerookte houten vloer in Utrecht

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Dutzfloors je biedt? Of wens je persoonlijk advies bij de aanschaf van een gerookte houten vloer in Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Ook nodigen we je van harte uit, om een kijkje te nemen binnen onze showroom. Zo krijg je een nog beter beeld van de verschillende soorten houten vloeren, die wij je aan kunnen bieden.