Gerookte houten vloer kopen

Veel mensen kiezen bij de inrichting van hun woning voor een houten vloer. Ten eerste omdat een houten vloer veel gemakkelijker is in het dagelijks schoonhouden. Stofzuigen gaat een stuk makkelijker dan wanneer u vloerbedekking heeft en zeker als u huisdieren heeft zoals honden of katten dan zult u weten dat de haren van uw geliefde viervoeters veel gemakkelijker te verwijderen zijn dan wanneer u bij voorbeeld vloerbedekking heeft. Een gerookte houten vloer kopen is dan ook een besluit dat veel mensen nemen die een mooie vloer willen die weinig onderhoud vraagt.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (51)
 2. € 80,00 en meer (2)
Vloersoorten
 1. Duoplank (52)
 2. Visgraatvloeren (1)
Kleur
 1. Bruin (9)
 2. Grijs (9)
 3. Wit (18)
 4. Naturel (15)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 53

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 53

U kunt nu online een gerookte houten vloer kopen

Een gerookte houten vloer kopen kunt u nu ook heel gemakkelijk online doen. Alle beschikbare kleuren en houtsoorten staan op de website van Dutzfloors zodat u zich in ieder geval alvast kunt oriënteren. Bestellen van een vloer via de website is mogelijk, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom om een staal van de door u uitgezochte vloer te bekijken. Zo kunt u nog beter bepalen of dit de juiste kleur vloer is. Deze moet natuurlijk passen bij uw smaak en bij de rest van uw interieur. Een gerookte vloer is meestal wat donkerder van kleur, maar hiermee kunt u uiteraard zowel donkere als lichte meubels combineren.

Een mooie gerookte houten vloer gaat jarenlang mee

Heeft u gekozen voor een gerookte houten vloer dan zult u daar jarenlang plezier van hebben. Een houten vloer vraagt relatief weinig onderhoud en is, mits u zich aan de onderhoudsvoorschriften houdt, aan weinig slijtage onderhevig. Wilt u meer weten over de houten vloeren van Dutzfloors, neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0512 – 21 24 14. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres info@dutzfloors.com. Onze showroom is gevestigd in Heerenveen.