Gerookte houten vloer

Houten vloeren zijn enorm populair als het gaat om vloerbedekking. Hout is mooi, warm en onderhoudsarm en daarom zeer geliefd bij velen. Een gerookte houten vloer kun je ook prima combineren met vloerverwarming. Je kunt bij Dutzfloors direct online de door jou gewenste vloer bestellen en deze zelf leggen, of neem contact met ons op voor een offerte als je de vloer door onze professionele medewerkers wilt laten leggen.Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (51)
 2. € 80,00 en meer (2)
Vloersoorten
 1. Duoplank (52)
 2. Visgraatvloeren (1)
Kleur
 1. Bruin (9)
 2. Grijs (9)
 3. Wit (18)
 4. Naturel (15)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 53

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 53

Een gerookte houten vloer geeft een bijzonder effect

Wil je echt iets bijzonders met je houten vloer, kies dan voor een gerookte houten vloer. Dit geeft een zeer mooi effect dat past in ieder interieur. We kunnen de vloer enkel of dubbel roken. Bij een vloer die enkel is gerookt treedt niet veel kleurverschil op in de planken. Houd je van een levendige vloer dan kun je kiezen voor dubbel gerookt, bij deze techniek komt er meer kleurverschil in de planken. Vaak kiezen kopers voor het kunstmatig verouderen van de vloer in combinatie met roken, voor een nostalgisch eindresultaat. Een bijkomend voordeel van een gerookte vloer is dat deze niet snel verkleurt onder invloed van zonlicht.

Kom langs in onze showroom of vraag vrijblijvend informatie

Ben je geïnteresseerd in een gerookte houten vloer, kom dan gerust eens langs in de showroom van Dutzfloors.com. Wij heten je van harte welkom in onze showroom in Heerenveen. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze vloeren, dan kun je ons mailen via info@dutzfloors.com of bel ons op telefoonnummer 0512-2124141.