Eiken parket Hoorn

Wij bieden je eiken parket in Hoorn waarvan je altijd het beste mag verwachten. Wij presenteren ons dan ook graag als de beste op de markt, en hier hebben wij meerdere redenen voor. Een heel belangrijke reden is wel dat wij de parketvloeren volledig zelf vervaardigen, van inkoop van eerlijk hout tot aan de aflevering van het eiken parket in Hoorn. Hierdoor hebben wij de voortdurende controle over de kwaliteit. Wij voorzien onze parketvloeren van een geoliede toplaag die zo sterk is dat wij er 15 jaar garantie op durven te geven. Uiteraard kunnen wij onze prijzen ook aantrekkelijk houden door niets uit te besteden.

Een duurzaam eiken parket voor in Hoorn

Ons assortiment is zeer veelzijdig, waardoor je er eigenlijk altijd wel een eiken parket in kunt vinden die perfect bij je woning in Hoorn past. Is dit niet het geval, dan kan je altijd kiezen voor betaalbaar maatwerk. Ook onze custom made vloeren worden volledig geproduceerd in onze eigen werkplaats. Wij passen hier ons eigen productieproces op aan. Onze parketvloeren zijn gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en net geprijsd, waardoor je optimaal voordeel ondervindt van de vloeren. Een ander belangrijk voordeel is wel dat je het eiken parket in Hoorn kan combineren met vloerverwarming.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

De rekenmodule op de website

Op onze transparante website vind je een gebruiksvriendelijke rekenmodule om te berekenen hoeveel je nodig hebt. Vervolgens kan je op basis van deze berekening een offerte aanvragen door op de button te klikken. Wij stellen de vrijblijvende offerte binnen een werkdag voor je op en verzenden deze per mail. Zo weet jij snel wat een nieuw eiken parket in Hoorn je eventueel zal gaan kosten.