We gaan verhuizen!

Een grote stap we gaan verhuizen!

Dutzfloors is per 29 april gevestigd in Beetsterzwaag. Onze nieuwe plek is een prachtige boerderij tussen de eikenbomen. In dit pand heeft de Carolinahoeve 30 jaar lang bedrijvigheid gevoerd. Met Dutzfloors hopen wij hier minstens zo lang en misschien nog wel langer ons bedrijf te hebben. De boerderij heeft een oppervlakte van zo’n 2000m2. Dit is 10 keer de oppervlakte van onze oude locatie.

Showroom van oud naar nieuw

In 2012 gingen we naar Heerenveen

Een uitstekende plek, gemakkelijk bereikbaar en met genoeg parkeermogelijkheden. Een knusse showroom, ingericht om mensen op afspraak te bedienen. In de afgelopen 5 jaar is er echter veel gebeurd. We hebben met zijn allen keihard gewerkt om een prachtig houten vloerenbedrijf neer te zetten. Met het gehele team hebben we een sterke organisatie neergezet, relaties met klanten opgebouwd en altijd opzoek naar verbeteringen. We hebben leuke klanten en geweldige projecten. Dankzij jullie kunnen wij de droom naar onze nieuwe locatie verwezenlijken, waarvoor dank!

Oude showroom Dutzfloors

Nieuwe locatie: Beetsterzwaag

Van Heerenveen gaan we verhuizen naar Beetsterzwaag een dorp gelegen aan de A7. Op slechts 10 minuten rijden van Heerenveen. Gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland.

De benedenverdieping straalt een huiselijke sfeer uit. Er is vloerverwarming aangebracht om de klant te laten ervaren dat een houten vloer perfect gelegd kan worden in combinatie met vloerverwarming. InHuis keukens heeft een mooie keuken geplaatst waar onze klanten een bakje koffie kunnen drinken of een kunnen genieten van een kleine versnapering.

Op de bovenverdieping zijn diverse stijlkamers gemaakt. In deze kamers worden vloeren zowel op de grond als aan de wand getoond. Door het tonen van de vloeren op een groter oppervlakte krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden. In de showroom zullen o.a. de volgende soorten vloeren te bewonderen zijn: lamelparket, massief parket, visgraat parket, hoogkant eik, Hongaarse punt en diverse andere parketvloeren.

De afwerking van onze houten vloeren vindt achter in het pand plaats. De gehele afwerking van houten vloeren hebben wij in eigen beheer zodat wij alle houten vloeren speciaal op maat kunnen maken. Het was onze droom om zowel de productie als de afwerking op een locatie te hebben. Deze droom is verwezenlijkt.

Dutzfloors Beetsterzwaag

Prachtige samenwerkingen

Uiteraard willen wij enkele mensen bedanken voor het mogelijk maken en het vormgeven van de gehele verbouwing. Het onlinemarketingteam van Joram. Mike en zijn team voor het maken van onze website. Onze fotograve Mignon voor het maken van prachtige foto’s. Alex en Wijnand van Inhuis keukens voor het plaatsen van een prachtige keuken. Daarnaast willen wij alle andere partijen bedanken voor het meedenken en vormgeven van de verbouwing.

Een actie rondom onze verhuizing!

Om onze verhuizing te vieren hebben wij twee mooie acties bedacht. Ben je benieuwd? Gaan dan direct naar de actie pagina!