Duoplank

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

De duoplank is een vloerplank die bestaat uit een massief houten toplaag en een onderlaag van 7 lagen watervaste berken multiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan een duopank perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Duoplank specificaties

Naast de afwerking met olie of lak kunnen de planken worden bewerkt. De mogelijkheden om je vloer het karakter te geven dat bij jou past zijn ongekend. Verouderen, trommelen, branden, roken of borstelen het kan allemaal. De 9+3 en de 12+4 zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming of aardverwarming. Maar dan dient de vloer verlijmd te worden op de cement dekvloer.

Houten vloer
Bruine houten vloer
Opbouw duoplank

Diktes en breedtes duoplank 

 1. Duoplank: 9+3 (= 9mm onderplaat en 3 mm toplaag)
  De 9+3 is leverbaar in 18cm en 22 cm breedte. Deze houten vloer is uitsluitend in rustiek leverbaar. Rustiek is een mix van verschillende groottes in noesten, hierdoor ontstaat een levendige vloer. De vloer kan in iedere door jou gewenste kleur worden geleverd. Qua bewerking is roken een optie. 

 2. Duoplank 12+4 (= 12 mm onderplaat en 4 mm toplaag)
  12+4 mogelijk in 18cm,20cm,22cm en 26cm breedte. Mogelijk in 3 verschillende sorteringen prime – natuur – rustiek. De vloer kan in iedere door jou gewenste kleur worden geleverd. Qua bewerkingen zijn alle opties mogelijk.

 3. Duoplank 15+5 (= 15mm onderplaat en 5 mm toplaag) 
  Zelfde mogelijkheden als bij de 12+4 vloer. Wel is deze vloer minder geschikt voor vloerverwarming. Als de vloer goed wordt onderhouden hoeft deze slechts 1 keer in de 7 á 12 jaar te worden geschuurd.

In een video geven we meer uitleg over de diktes en breedtes van onze duoplanken.

Hoe vaak kunnen de verschillende duoplanken geschuurd worden?

 1. 9+3 2x (gemiddelde levensduur 30 jaar)
 2. 12+4 3x (gemiddelde levensduur 40 jaar)
 3. 15+5 4x (gemiddelde levensduur 50 jaar)

Voor meer informatie over de diverse bewerkingen, vellingen en sorteringen verwijzen wij je naar het kopje informatie op onze site. 

De breedtes en lengtes van onze duoplanken

Wij maken onze duoplanken in mooie lange vallende lengtes in diverse breedtes. De planken hebben een gemiddelde lengte tussen de 2000mm en 2400mm en 10% kortere delen. Door de lange lengte ontstaat er een mooi en ruimtelijk effect. 
Onze duoplanken zijn in de volgende breedtes verkrijgbaar:

 1. 18cm breed
 2. 20cm breed
 3. 22cm breed
 4. 26cm breed

Ben je opzoek naar een andere breedte? Laat het ons dan weten, wij maken alle duoplanken speciaal op maat en kunnen hierdoor ook planken maken in andere breedtes. 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming

Wij zijn van 11 t/m 27 augustus gesloten i.v.m. vakantie! 

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Powered by WebForms

Houten vloer