Antieke vloer kopen Apeldoorn

Stijlvolle antieke vloer kopen in Apeldoorn bij Dutzfloors

Ben je op zoek naar een stijlvolle antieke vloer? Kijk eens in het assortiment van Dutzfloors! Wij bieden je prachtige houten vloeren van een hoge kwaliteit. Niet alleen hebben de vloeren een stijlvolle uitstraling, ook zijn ze bijzonder duurzaam. Op deze manier ben je ervan verzekerd, dat je een lange tijd vooruit kunt met deze antieke vloeren. Een antieke vloer kopen in Apeldoorn begint bij het vergelijken van de verschillende modellen. Geef je de voorkeur aan een relatief lichte antieke vloer, of ga je voor een hele donkere kleur? Een donkere kleur kan een ruimte kleiner en daardoor knusser laten lijken. Zo wordt het nog gezelliger in je woning!

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (40)
 2. € 80,00 en meer (28)
Vloersoorten
 1. Duoplank (60)
 2. Massiefparket (4)
 3. Visgraatvloeren (4)
Kleur
 1. Bruin (29)
 2. Grijs (8)
 3. Wit (12)
 4. Zwart (4)
 5. Naturel (14)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

Mogelijkheden bij een antieke vloer kopen in Apeldoorn

Een antieke vloer kopen in Apeldoorn bij Dutzfloors betekent dat je de keuze hebt uit een breed scala aan modellen. Reeds werd al ingegaan op het verschil in kleur van de diverse antieke vloeren. Bovenal is het belangrijk, dat de vloer qua stijl aansluit op je persoonlijke voorkeuren en het huidige interieur binnen je woning. Naast het verschil in kleur, kan de vloer op verschillende manieren worden aangelegd. Leg je de planken recht naast elkaar neer, of ga je bijvoorbeeld voor een visgraatvloer?

Antieke vloer kopen in Apeldoorn op internet

Het bestellen van een antieke vloer in Apeldoorn is heel eenvoudig bij Dutzfloors. Je kunt de bestelling van een nieuwe vloer eenvoudig online doorgeven. Mogelijk wil je de vloer eerst in het echt bekijken. Dit kan in onze showroom! Kom ook eens langs om inspiratie op te doen, wanneer je nog niet precies weet welk type vloer het beste bij je woning en interieur past. Wij helpen je graag verder!